top of page
MomentsByJenny_43.jpg
Radiointervju P4

Lyssna på intervjun nedan i Sveriges Radio P4 med Frida Bosma om barn och mat, och boken "Millie och superhjälteveckan"
(2021-10-26)

00:00 / 04:51
VAD ROLIGT ATT DU HITTAT HIT

Det är jag, Frida Bosma, som har skapat varumärket Matnyfiken. Jag och många runt omkring mig, funderade på varför det var så svårt att hitta rolig och enkel inspiration kring frukt, grönsaker och bra mat som är kombinerad med lek och lärande. Ur min frustration att det oftare var kakor och godis som spelade matens huvudroll i barn- och pysselböckernas värld ville jag bidra till förändring. Därför kom Matnyfiken till. Här skapar jag böcker, pyssel, spel och lekfulla verktyg för att inspirera barn och vuxna i deras närhet att upptäcka mer frukt och grönsaker. För att må bättre.

Jag älskar att kombinera min passion för skrivande och kommunikation med mitt stora intresse för frukt och grönsaker. Och så jobbar jag aktivt på flera sätt till att förbättra folkhälsan genom maten, bland annat genom mitt engagemang i föreningen Frisk Mat.

 

Utöver att vara licensierad kost- och livsstilsrådgivare är jag också civilekonom, författare, föreläsare, kommunikatör och marknadsförare. Vem har sagt att man inte kan vara alla de saker man vill på en och samma gång?! 

  • Instagram
  • Facebook

Kontakta mig

Ditt meddelande har skickats!

bottom of page