top of page
matnyfiken LinkedIn Banner (3).png

BOKA FÖRELÄSNING ELLER FÖRFATTARBESÖK

forelasare frida bosma
IMG_7606_edited.jpg

FÖRELÄSNINGSEXEMPEL

Frida Bosma är medlem i Författarcentrum och följer deras rekommendationer för arvoden vid bokade författarbesök.

Ta mig dit

"Mat och barn i dagens mediavärld"

Seminariet handlar om hur böcker, media och spel påverkar barns matpreferenser och smakupptäckarvilja. Både utmaningar och möjligheter, utifrån forskning och egen expertis.

OM FRIDA BOSMA

Det är jag, Frida Bosma, som har skapat varumärket Matnyfiken. Jag och många runt omkring mig, funderade på varför det var så svårt att hitta rolig och enkel inspiration kring frukt, grönsaker och bra mat som är kombinerad med lek och lärande. Ur min frustration att det oftare var kakor och godis som spelade matens huvudroll i barn- och pysselböckernas värld ville jag bidra till förändring. Därför kom Matnyfiken till. Här skapar jag böcker, pyssel, spel och lekfulla verktyg för att inspirera barn och vuxna i deras närhet att upptäcka mer frukt och grönsaker. För att må bättre.

Jag älskar att kombinera min passion för skrivande och kommunikation med mitt stora intresse för frukt och grönsaker. Och så jobbar jag aktivt på flera sätt till att förbättra folkhälsan genom maten, bland annat genom mitt engagemang i föreningen Frisk Mat.

 

Utöver att vara licensierad kost- och livsstilsrådgivare är jag också författare, entreprenör, föreläsare och kommunikationsexpert - ja och så en sifferglad civilekonom också.

KONTAKT FÖR MER INFORMATION

Meddelandet skickades!

bottom of page